Mad ud af huset leveres på hele Vestegnen

Catering til dit arrangement

Skal du holde fest eller en anden form for selskab, og kunne du tænke dig at bestille mad ud af huset? Bare rolig, vi vil meget gerne sørge for maden, så du slipper for at skulle stå i køkkenet i timevis for at tilberede mad til dine gæster. Bor du på Vestegnen, vil vi endda også levere maden til en aftalt tid.

Vi leverer blandt andet til fester og andre arrangementer i Brøndby, Glostrup, Hvidovre og omegn, og din bestilling bliver leveret af vores kvikke chauffører i vores egne fødevaregodkendte kølebiler. Maden bliver leveret i emballage, som sikrer, at den stadig er frisk og varm, når den ankommer til din fest.

Hvad skal menuen stå på?

Hvad skal du servere af mad for dine gæster, tænker du måske? Her er mulighederne mange!

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige retter, som både kan serveres som portionsservering eller som buffet.

Vi aftaler internt via vores menukort, hvad du ønsker til dit selskab, hvorefter vi fastlægger leveringstidspunkt og pris. Er du interesseret i vores mad ud af huset, så kontakt os og hør mere.

Beskriv dine ønsker

Skriv dine ønsker til os lige her,og vi vil
​kontakte dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge vores cateringservice?

Al vores mad via vores cateringsservice bliver altid leveret frisktilberedt, flot og præsentabelt. Med en menu fra vores restaurant kan du forkæle vennerne, familien, kollegaerne eller netværket med en behagelig madoplevelse til dit arrangement.

Når du vælger os, får du mad ud af huset leveret til alle slags fester, arrangementer, begivenheder og events. Vi kan håndtere alt lige fra små til de helt store selskaber. For os handler det bare om god planlægning og kommunikation.

Vi tilbyder:​

  • Varm mad lige til døren
  • Levering af mad ud af huset på hele Vestegnen
  • ​Forkæl dine venner og familie​

  • Vi aftaler tid og pris efter behov

  • Du sammensætter menuen.​

Bestil mad ud af huset hos os

Bestil diner transportable til din fest eller dit arrangement gennem os. Så sørger vi for levering af mad til den ønskede adresse i for eksempel Brøndby, Glostrup, Hvidovre eller et helt andet sted på Vestegnen til en billig pris. 

Det kan for eksempel være til barnedåb, fødselsdag, konfirmation eller lignende.

Vi tilbyder også take away – læs mere her

Hvad siger vores gæster?

God og dejlig mad

Har været gæst her i mange år også efter ny ejer har overtaget Sixpence, altid fået god og dejlig mad, har holdt flere store fester der. Kan kun anbefale deres steaks.

Chris Reerman

Burgeren blev nydt

Det meste er 'hjemmelavet' hvilket gør alting lidt bedre. Smørrebrød og burger blev nydt. Venlig betjening, sad ude i solen og roligt område at sidde ude i.

Søren Roed

Lækker mad

Lækker mad servicen er altid i orden, søde og venlige medarbejdere.

Malene Andersen

God kvalitet og smag

Jeg har prøvet dem de sidste fire fem gange i sidste knap to år, yderst rimelig frisk mad, God kvalitet og smager godt både eftermiddag og aften! Pæn og Rent sted! Gode og rimelige Priser!

Frank V. Hansen

Sixpence Cafe og Restaurant

Brøndbyøster Torv 37

2605 Brøndby

CVR: 40722793

Kontakt os

Telefon: 36 83 66 82

E-mail: cafe-sixpence@hotmail.com

Åbningstider

Mandag: Lukket

 Tirsdag - Lørdag 11 - 21:30

Søndag 11 - 21:00

Vi holder ferielukket: 24/06 - 22/07