En familieejet restaurant

Efter 11 år indenfor café og restaurations branchen som kok, har vi nu som far (Erkan) og søn (Serkan), endelig realiseret vores drøm om at få vores eget sted. Det lille familieforetagende er skabt ud fra vores erfaringer og til glæde for de lokale borgere i Brøndby og omegn.

Det familiære og hyggelige lokaler som Sixpence Cafe & Restaurant befinder sig på, er efter vores mening den mest fantastiske lokation i hele omegnen. Vi har den forhåbning om, at det bliver hele Brøndbys favorit spisested især efter vi har givet lokalerne en forsigtig renovering.

Har du et spørgsmål?

Udfyld​ felterne herunder i formularen så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG MED I NYHEDER, TILBUD OG KONKURRENCER

Bare rolig, du kan få alle vores gode tilbud og følge med i, hvad der sker bag dørene hos Sixpence. Ind imellem fører vi også konkurrencer via vores Facebook side. Kig forbi! Vi lægger nyheder, billeder og projekter op løbende.​

Hvad siger vores gæster?

God og dejlig mad

Har været gæst her i mange år også efter ny ejer har overtaget Sixpence, altid fået god og dejlig mad, har holdt flere store fester der. Kan kun anbefale deres steaks.

Chris Reerman

Burgeren blev nydt

Det meste er 'hjemmelavet' hvilket gør alting lidt bedre. Smørrebrød og burger blev nydt. Venlig betjening, sad ude i solen og roligt område at sidde ude i.

Søren Roed

Lækker mad

Lækker mad servicen er altid i orden, søde og venlige medarbejdere.

Malene Andersen

God kvalitet og smag

Jeg har prøvet dem de sidste fire fem gange i sidste knap to år, yderst rimelig frisk mad, God kvalitet og smager godt både eftermiddag og aften! Pæn og Rent sted! Gode og rimelige Priser!

Frank V. Hansen

Sixpence Cafe og Restaurant

Brøndbyøster Torv 37

2605 Brøndby

CVR: 40722793

Kontakt os

Telefon: 36 83 66 82

E-mail: cafe-sixpence@hotmail.com

Åbningstider

Mandag: Lukket

 Tirsdag - Lørdag 11 - 21:30

Søndag 11 - 21:00

Vi holder ferielukket: 24/06 - 22/07