Take away – nyd vores lækre mad hjemme hos dig selv

Få velsmagende mad nemt og hurtigt

Kunne du tænke dig at slippe for at lave mad i aften, eller har du ikke fået købt ind til frokosten? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Sixpence tilbyder vi lækker take away for enhver smag, og det gælder både frokost og aftensmad. Vores restaurant er beliggende i Brøndby, og vi har derfor mange gæster, der køber take away hos os, som kommer fra lokalområdet, Glostrup, Hvidovre og omegn samt resten af Vestegnen.

Beskriv dine ønsker

Skriv dine ønsker til os lige her,og vi vil
​kontakte dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vælg mellem et stort menukort

Vi har et stort og varieret menukort, som du kan vælge imellem, så mon ikke der er en eller flere retter, der falder i din smag. Du kan blandt andet vælge imellem:​

  • Steaks
  • Burgers
  • Sandwichs
  • Pastaretter​
  • Salater
  • Fiskeretter
  • A la carte
  • Børneretter​

Du kan for eksempel bestille en stor plankebøf af oksemørbrad med kartoffelmos, grøntsager, bacon og rødvinssauce, eller du kan nyde en gang stegt flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce derhjemme tilberedt af vores dygtige kokke.

Vi tilbyder også steaks på henholdsvis 200 og 300 gram, og her kan du for eksempel vælge mellem bøf bearnaise, peberbøf eller oksemørbrad. Ønsker du også at være lidt sund, kan du tilkøbe en skål lækker salat til kun 25 kr.​

Du kan også købe en af vores lækre burgers som take away. Det kan for eksempel være en klassisk burgermenu med bøf, cheddarost og bacon, eller du kan prøve vores Jack Daniels Bruger med løgringe og BBQ-sauce. Vi har et stort udvalg, og med til alle vores burgers følger der enten tykke fritter eller stegte kartofler efter eget valg.

Er du veganer eller vegetar, bedes du kontakte os for at høre om de forskellige muligheder – så finder vi sammen en løsning, så du også kan få lækker take away.​

Bestil din take away online

Du kan med fordel nemt og hurtigt bestille din take away via vores online bestillingsformular, som du kan tilgå ved at klikke her.

Vores restaurant er beliggende i Brøndby og er således let at komme til for at hente maden, uanset om du kommer fra Hvidovre, Glostrup eller et andet sted på Vestegnen.

Hvad siger vores gæster?

God og dejlig mad

Har været gæst her i mange år også efter ny ejer har overtaget Sixpence, altid fået god og dejlig mad, har holdt flere store fester der. Kan kun anbefale deres steaks.

Chris Reerman

Burgeren blev nydt

Det meste er 'hjemmelavet' hvilket gør alting lidt bedre. Smørrebrød og burger blev nydt. Venlig betjening, sad ude i solen og roligt område at sidde ude i.

Søren Roed

Lækker mad

Lækker mad servicen er altid i orden, søde og venlige medarbejdere.

Malene Andersen

God kvalitet og smag

Jeg har prøvet dem de sidste fire fem gange i sidste knap to år, yderst rimelig frisk mad, God kvalitet og smager godt både eftermiddag og aften! Pæn og Rent sted! Gode og rimelige Priser!

Frank V. Hansen

Sixpence Cafe og Restaurant

Brøndbyøster Torv 37

2605 Brøndby

CVR: 40722793

Kontakt os

Telefon: 36 83 66 82

E-mail: cafe-sixpence@hotmail.com

Åbningstider

Mandag: Lukket

 Tirsdag - Lørdag 11 - 21:30

Søndag 11 - 21:00

Vi holder ferielukket: 24/06 - 22/07